Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ALVEUS altaat

Alveus altaat on suunniteltu silmällä pitäen aikamme modreneja huippukeittiöitä. Nykyaikaisissa keittiöissä minimalistisuus ja hienostuneet sisustusratkaisut ovat suuressa nousussa. Altaiden suurten, puhtaiden pintojen ja innovatiivisen tilankätyön ansiosta Alveus altaat sopivat loistavasti yhteen nykyajan arkkitehtuuurin ja kalustesuunnittelun kanssa.

Huolellisesti suunnitellut ratkaisut tekevät ruoanvalmistuksesta ja muista keittiön tärkeistä toimista tehokkaita ja miellyttäviä. Alveus tiskialtaat valmistetaan laadukkaimmista, moderneista materiaaleista, joka varmistaa, että kodin sydämen kunnossapito on helppoa ja ympäristöystävällistä.

AINEVAHVUUS

Alveus altaat ovat markkinoiden kestävimpiä altaita, sillä ne valmistetaan millimetrin paksuisesta 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Paksun teräslevyn keskeisiä etuja ovat tukevuus, parempi iskunkestävyys, viemärin toiminta ja vaimeammat loiskeäänet.

Ruostumattomien teräsaltaiden pintakäsittely takaa altaiden laadukkuuden. 18/10 Ruostumattoman metallin pinnalle höyrystetään ohut keraaminen kerros, jonka ansiosta tiskialtaiden pinnat kestävät erinomaisesti naarmuuntumista sekä kulutusta ja saavat ylleen ainutlaatuisen metallisen kiillon.

Ruostumattoman teräksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppo puhdistettavuus, korkeiden lämpötilojen sekä niiden vaihtelujen kesto, iskunkestävyys, kemikaalien sieto sekä täysi kierrätettävyys.

 

KOMPOSIITTI

Komposiittialtaamme on valmistettu laadukkaasta akryylihartsista, jonka ansiosta altaiden mekaaniset ominaisuudet ja kemiakaalien sieto on huippuluokkaa. Komposiittialtaiden materiaalit Algranit ja Granital mudostuvat graniittirakeista, jotka on sidottu yhteen laadukkailla hartseilla. Näiden materiaalien ja valmistustavan tuloksena on erittäin luja mutta joustava materiaali, joka kestää vaihtelevia lämpötiloja. Komposiittiset tiskialtaat kestävät iskuja sekä naarmuuntumista ja niiden pinta on helppo pitää puhtaana.

 

TERVEYS JA YMPÄRISTÖ

Altaiden pintakäsittely estää homeen, mikrobien ja bakteerien kasvun ja mahdollisen lisääntymisen. Altaiden pinnat on helppo puhdistaa, sillä altaissa ei ole koloja, joihin roska ja ruuantähteet pääsisivät kerääntymään.

KESTÄVYYS

Alveus altaiden huolto ja puhdistus on helppoa, koska valmistuksessa on käytetty vain laadukkaimpia materiaaleja, joiden puhdistaminen ei vaadi voimakkaita puhdistusaineita. Niin komposiittialtaat kuin teräsaltaatkin kestävät erinomaisesti iskuja, korkeita lämpötiloja, naarmuuntumista ja kemikaaleja.

 

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Alveus altaat ovat hyvin syviä ja tilavia, mikä tekee suurtenkin astioiden ja astiamäärien pesemisestä helpompaa ja mukavampaa. Myös altaiden viemärilukot ovat tilavia, jolloin suuretkin vesimäärät saadaan valutettua nopeasti alas viemäriin.

Alveus