Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

CUBO tiskialtaat

Siirry Formic tiskiallas -sivulle

Komposiittialtaamme on valmistettu laadukkaasta akryylihartsista, jonka ansiosta altaiden mekaaniset ominaisuudet ja kemiakaalien sieto on huippuluokkaa. Kumpaakin Cubo allasta on saatavana mustana, harmaana sekä valkoisena. Moderni ja suoralinjainen Cubo komposiittiallas on loistava valinta nykyaikaiseen keittiöön. Tilauksesta värivalikoimaa löytyy vieläkin laajemmin, tutustu muihin väreihin ja malleihn Alveuksen sivuilla.

Komposiitti tiskiallas Cubo 30

Komposiittiallas CUBO 30

Graniittirakeiden ja laadukkaiden hartsien yhdistelmä ja valmistustavan tulos on erittäin luja ja joustava materiaali. Komposiittialtaat kestävät vaihtelevia lämpötiloja, iskuja sekä naarmuuntumista loistavasti. Cubo 30 on yksialtainen laskutasollinen tiskiallas. Tiskialtaan komposiittimateriaalina on Algranit. Altaassa on hananreikä, pop-up -venttiili sekä pyöreä koripohja vakiovarusteena. Lisävarusteena altaalle puinen leikkuulauta. Tiskiallasta on saatavana väreissä musta, valkoinen ja harmaa.

ulkomitat 780x500mm
altaan koko 340x430x205mm
kaapin leveys min. 450mm
hinta alv. 24%    460 €

Komposiitti tiskiallas Cubo 40

Komposiittiallas CUBO 40

Laadukkaat materiaalit ja niiden yhdistämisessä käytetty valmistustapa takaavat loistavan komposiittialtaan, joka on helppohoitoinen ja kestävä. Komposiittialtaan pinta on luja mutta joustava, se kestää iskuja, naarmuuntumista sekä vaihtelevia lämpötiloja. Cubo 40 on puolitoista altainen laskutasollinen tiskiallas. Tiskialtaan komposiittimateriaalina on Algranit. Altaassa on hananreikä, pop-up -venttiili sekä pyöreät koripohjat vakiovarusteena. Lisävarusteena saatavana puinen leikkuulauta ja teräksiset valutusastiat kahdessa koossa. Tiskiallasta on saatavana väreissä musta, valkoinen ja harmaa.

ulkomitat 780x500mm
altaan koko 325x430x205mm 184x430x145mm
kaapin leveys min. 600mm
hinta alv. 24%    460 €

Lisävarusteet

LeikkuulautaLeikkuulauta Korkea valutusastiaKorkea valutusastiaMatala valutusastiaMatala valutusastia