Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siirry takaisin Cubo komposiitti tiskialtaat -sivulle

FORMIC tiskiallas

Formic allas on keittiön komposiittialtaiden uutusmalli. Formic allasta on saatavana mustana, valkoisena sekä mokan värisenä. Allas on mahdollista asentaa myös alta-asennettuna, jolloin se vaatii suuremman kaappileveyden. Formic allasta on saatavana myös muissa väreissä tilauksesta, tutustu väreihin Alveuksen sivuilla.

 

Komposiittiallas Formic 20

Komposiittiallas FORMIC 20

Komposiittialtaan valmistuksessa käytettävät materiaalit sekä altaan valmistustapa tekee tiskialtaasta lujan mutta joustavan, jonka vuoksi se kestää loistavasti vaihtelevia lämpötiloja, iskuja ja naarmuuntumista. Komposiitti tiskialtaan pinta on helppo pitää puhtaana. Formic 20 on yksialtainen, kauniin yksinkertainen tiskiallas. Tiskialtaan komposiittimateriaalina on Granital. Vakiovarusteena hananreikä sekä pop-up -venttili ja pyöreä koripohja. Formic 20 komposiittiallasta on saatavana mustana, ruskeana sekä valkoisena.

ulkomitat 520x510mm
altaan koko 440x350x200mm
kaapin leveys min. 500mm / alta-asennettuna 600mm
hinta alv. 24%    310 €

Kompostiittiallas Formic 60

Komposiittiallas FORMIC 60

Graniittituhkasta ja sidosaineista valmistettu komposiittiallas kestää lämpöä jopa 220 astetta. Formic -tuoteperheen uusi tulokas, Formic 60, on tilavampi komposiittiallas, joka soveltuu suurempaankin keittiöön ja sen tarpeisiin. Tiskialtaassa on vakiovarusteena hananreikä ja sekä pyöreä koripohjaventtiili. Formic 60 komposiittiallasta on saatavana mustana ja valkoisena.

ulkomitat 560x510mm
altaan koko 500x360x200mm
kaapin leveys min. 600mm
hinta alv. 24%    322 €