Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siirry takaisin X-Line tiskiallas -sivulle

COMBI ELECTRA tiskialtaat

Siirry Crystalix tiskialtaat -sivulle

Laadukkaasta 18/10 ruostumattomasta teräksestä valmistetut liesi-allas yhdistelmät ovat tukevia, iskunkestäviä sekä helppoja pitää puhtaana. Alveuksen Combi Electra liesi-allas yhditselmät on suunniteltu pieniin keittiöihin, loma-asuntoihin ja asuntovaunuihin. Siinä yhdistyvät keittiön tärkeimmät toiminnot, sähköliedet ja ruostumaton teräsallas kätevällä laskutasolla. Combi Electra liesitasoa on saatavana kahdessa koossa.

Combi Electra 100

Tiskiallas COMBI ELECTRA 100

Vahvan teräslevyn ja sen pinnalle höyrytetyn keraamisen kerroksen ansiosta tiskiallas-liesi yhdistelmä Combi Electra 100 kestää hyvin iskuja ja naarmuuntumista. Allastaso yhdistettynä kahteen sähkölieteen on helppo ja kompakti ratkaisu erimerkiksi asuntovaunuihin ja loma-asuntoihin. Lisävarusteena altaalle saatavana puinen leikkuulauta sekä käytännöllinen saippua-annostelija.

ulkomitat 1000x600mm
altaan koko 340x370x160mm
hinta alv. 24%    298 €

Combi Electra 120

Tiskiallas COMBI ELECTRA 120

Laaduaks tiskialtaan ja sähköliesien sekä tilavan laskutason yhdistelmä soveltuu erinomaisesti asuntoautoihin, -vaunuihin, loma-asuntoihin ja pieniin keittiöihin. Combi Electra 120 on helppo pitää puhtaana, se kestää hyvin iskuja ja kolhuja. Lisävarusteena tiskialtaalle saatavana puinen leikkuulauta ja kätevä saippua-annostelija.

ulkomitat 1200x600mm
altaan koko 340x370x160mm
hinta alv. 24%    345 €

Lisävarusteet

LeikkuulautaLeikkuulauta Saippua-annostelijaSaippua-annostelija

 

 

 

Combi Electra liesi-allas -yhdistelmät soveltuvat erinomaisesti asuntovaunuihin ja vapaa-ajan asuntoihinCombi Electra liesi-allas -yhdistelmät soveltuvat erinomaisesti asuntovaunuihin ja vapaa-ajan asuntoihin