Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siirry takaisin Combi Electra tiskialtaat -sivulle

CRYSTALIX tiskialtaat

Siirry Pure tiskialtaat -sivulle

Crystalix tiskialtaissa on ruostumaton teräsallas ja tyylikäs 10mm karkaistu turvalasikansi, joka kestää korkeaa kuumuutta. Mustan lasikantisen altaan sävy on sama kuin markkinoiden yleisimmissä tasoliesissä. Crystalix-perheen tiskialtaita on saatavana valkoisena ja mustana, molempia kokoja sekä oikea- että vasenkätisenä. Crystalix tiskialtaat sisältävät teräksisen huuhtelukulhon sekä saippua-annostelijan. Lisävarusteena lasinen leikkuulauta mustana ja valkoisena. Keittiöallasta on saatavana myös kaksialtaisena. Muut Crystalaix perheen tiskialtaat tilaustuotteina, tutustu Alveuksen sivuilla!

Tiskialllas Crystalix 10 musta

Tiskiallas CRYSTALIX 10

Tyylikäs lasikantinen Crystalix tiskiallas on viimeinen silaus keittiöösi. Allas on helppohoitoinen ruostumaton teräsallas, jota päällystää musta vahva lasikansi. Tiskiallasta saatavana oikeakätisenä. Täydellinen setti sisältää kätevän saippua-annostelijan ja teräksisen huuhtelukulhon sekä laadukkaan kotimaisen putkiston. Valitse keittiöösi luksusta ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

ulkomitat 860x540mm
altaan koko 340x400x211mm
kaapin leveys min. 400mm
hinta alv. 24%    790 €

Tiskiallas Crystalix 20 musta

Tiskiallas CRYSTALIX 20

Crystalix 20 on kätevän kokoinen puolitoista altainen lasikansiallas. Sen ruostumattomat teräsaltaat ovat helppohoitoisia ja vaihtelevia lämpötiloja kestävä turvalasikansi on mustalta väriltään sama kuin markkinoiden yleisimmät tasoliedet. Tiskiallasta saatavana sekä oikea- että vasenkätisenä. Täydellinen setti sisältää käytännöllisen saippua-annostelijan ja teräksisen huuhtelukulhon sekä laadukkaan kotimaisen putkiston. Valitse keittiöösi luksusta ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

ulkomitat 860x540mm
altaan koko 340x400x211mm, 180x400x186mm
kaapin leveys min. 800mm
hinta alv. 24%    1200 €

Tiskiallas Crystalix 20 valkoinen

Tiskiallas CRYSTALIX 20

Puolitoista altainen tyylikäs valkoinen laskikantinen tiskiallas istuu keittiöön kuin keittiöön. Sen helppohoitoisia ruostumattomia teräsaltaita koristaa kaunis valkoinen turvalasikansi, joka kestää mainiosti vaihtelevia lämpötiloja. Tiskiallasta saatavana sekä oikea- että vasenkätisenä. Täydellinen setti sisältää käytännöllisen saippua-annostelijan ja teräksisen huuhtelukulhon sekä laadukkaan kotimaisen putkiston. Valitse keittiöösi luksusta ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

ulkomitat 860x540mm
altaan koko 340x400x211mm, 180x400x186mm
kaapin leveys min. 800mm
hinta alv. 24%    1200 €

Vakiovarusteet

Saippua-annostelijaSaippua-annostelija

HuuhtelukulhoHuuhtelukulho

Lisävarusteet

Lasinen leikkuulautaLasinen leikkuulautaTiskialtaisiin saatavana lasinen leikkuulauta lisävarusteena

 

 

Crystalix tiskialtaissa on vahva turvalasikansi ja syvä ruostumaton teräsallas - kaunis ja tyylikäs vaihtoehto perinteiselle tiskialtaalle!Crystalix tiskialtaissa on vahva turvalasikansi ja syvä ruostumaton teräsallas - kaunis ja tyylikäs vaihtoehto perinteiselle tiskialtaalle!