Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Siirry takaisin Basic tiskialtaat -sivulle

FORM tiskialtaat

Siirry Elegant tiskialtaat -sivulle

Pyöreiden tiskialtaiden tuoteperhe Form pitää sisällään kolme allasta. Form tiskialtaat sopivat niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Form 30 allasta on saatavana tilauksesta myös Monarch collection -väreissä antrasiitti, kulta ja kupari.

Pyöreä tiskiallas Form 10

Tiskiallas FORM 10

Pyöreä Form 10 tiskiallas sopii niin keittiön kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja altaan pintkäsittelystä muodostuu helppohoitoinen ja kauniin yksinkertainen pyöreä tiskiallas. Allas sisältää kotimasien putkiston. Lisävarusteena altaalle saatavana puinen leikkuulauta.

halkaisija 450mm
altaan halkaisija 385mm
altaan syvyys 155mm
kaapin leveys min. 450mm
hinta alv. 24%    129 €

Pyöreä tiskiallas Form 30

Tiskiallas FORM 30

 Form 30 tiskiallas valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, jonka pintakäsittely varmistaa altaan helppohoitoisuuden. Pyöreä ja tilava tiskiallas sopii keittiöön kuin keittiöön sekä kodinhoitohuoneisiin. Vakiovarusteena pyöreä koripohjaventtiili sekä laadukas kotimainen putkisto. Lisävarusteeksi altaalle saatavana puinen leikkuulauta. Form 30 tiskiallasta saatavana tilauksesta myös Monarch collection väreissä kulta, pronssi, kupari ja antrasiitti. Ihastu erilaiseen ja rohkeaan väriin!

halkaisija 510mm
altaan halkaisija 410mm
altaan syvyys 185mm
kaapin leveys min. 450mm
hinta alv. 24%    139 €

Tilauksesta myös
Monarch collection -väreissä

Pyöreä yksialtainen laskutasollinen tiskiallas Form 40

Tiskiallas FORM 40

Pyöreällä altaalla ja tilavalla laskutasolla varustettu Form 40 tiskiallas on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, jonka pinta käsittely takaa altaan helppohoitoisuuden. Vakiovarusteena pyöreä koripohjaventtiili sekä kotimainen putkisto. Lisävarusteeksi tiskialtalle saatavana puinen leikkuulauta.

ulkomitat 832x437mm
altaan halkaisija 365mm
altaan syvyys 155mm
kaapin leveys min. 450mm
hinta alv. 24%    145 €

Lisävarusteet

LeikkuulautaLeikkuulauta

 

 

 

Form 30 Monarch collection väreissä kulta, pronssi, kupari ja antrasiitti - ihastu rohekeisiin väreihin!Form 30 Monarch collection väreissä kulta, pronssi, kupari ja antrasiitti - ihastu rohekeisiin väreihin!